Čačanski SNS jedinstven, novi poverenik nije tema

0
223

ČAČAK – Situacija u gradskoj organizaciji SNS u Čačku je stabilna i na zvaničnim stranačkim organima nije bilo reči o promeni poverenika u Čačku, izjavio je koordinator SNS za Moravički okrug Ostoja Mijailović.

On je negirao da u stranci u Čačku ima bilo kakvih neslaganja i trvenja.

Svima koji se raduju da u SNS na lokalu postoje nekakvi nemiri ili neslaganja mogu da poručim je situacija stabilna i da smo jedinstveni, kao i da ćemo takvi ostati ne samo u ovom mandatu nego dokle god nam narod bude davao podršku – naglasio je narodni poslanik SNS.

Mijailović je odgovorio i na pitanje Morave info da li će doći do promena u vrhu povereništva čačanske organizacije stranke, o čemu se spekulisalo u javnosti proteklih nedelja.

Na sednici Izvršnog odbora o tome nije bilo razgovora. Stranka je zadovoljna povereništvom u Čačku koje funkcioniše na najbolji mogući način. Nemamo u planu nikakve promene, niti postoji ijedan razlog za to. Oba poverenika svoj posao rade savesno, pre svega u korist naroda, a onda i u korist stranke. Neće postojati razlog za smenu – ocenio je Mijailović.

Pre nekoliko nedelja u čačanskoj političkoj čaršiji pojavila se informacija da bi na čelo čačanskih naprednjaka mogao da dođe Predrag Milivojević, lokalni privrednik i blizak prijatelj gradonačelnika Miluna Todorovića. Do sada ta informacija nije dobila zvaničnu potvrdu.

Izvor: Morava info

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar
Molimo Vas unesite ovde ime