Čačani osvojili Kup Srbije u sportskom plesu

0
161
btr
ČAČAK – Takmičari Plesnog kluba Luna učstvovali su 13.aprila na Kupu Srbije i KV turniru u Zrenjaninu.
Imali su uspeha u Prvoj ligi ali i  Super ligi Srbije.
„Naš plesni parovi, Jovan Ilić i Jana Lukić osvojili su Kup Srbije u Omladinskoj kategoriji, dok su Vuk Borović i Marija Bilbija zauzeli treće mesto takođe u kategoriji omladinaca Kupa Srbije. Plesni par, Nikola Čutović i Milica Šipetić su osvojili dva 2. mesta. Naši takmičarski timovi pionira i omladinaca u Prvoj Ligi zauzeli su vodeće pozicije osvojivši prva mesta u svojim kategorijama“, navode iz Lune.
Plesni par, Peter Turuntaš i Kjara Čutović osvojio je dve zlatne medalje u kategoriji pionira.
„Takođe smo imali i velikog uspeha u seniorskoj kategoriji gde su treću poziciju seniora B razreda zauzeli Aleksa Đurović i Kristina Lazarević dok su Darko Vujaković i Kristina Erceg osvojili 3. mesto seniora A razreda“ reki su nam iz Lune.
Naši sugrađani će imati priliku da 18. i 19.maja u plavoj Hali Atenica  gledaju i podrže najbolje plesne parove i plesne timove Srbije.
Dvadeseti jubilarni turnir sportskog plesa najvišeg saveznog ranga u organizaciji kluba i PSS-a. Državno prvenstvo, Kup Srbije, Rejting takmičenje Srbije, KV turniru i Trofej Čačka koji će osvojiti najbolji od najboljih, poručili su iz Plesnog kluba Luna.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar
Molimo Vas unesite ovde ime