Čačak – Pretučena desetogodišnja devojčica u parku

0
42

Čačak – Devojčicu iz Čačka koja pohađa četvrti razred jedne Osnovne škole u tom gradu pretukle su tri  dvanaestogodišnjakinje, saznaje portal Nova.rs.

Prema rečima njene majke L.K. dete je došlo kući sa uplakano, sa modricama i punim ustima peska.

„Incident se dogodio večeras oko 18 časova. Pitam da li kamere postoje u parku i da li se tako brinu za našu decu“ , zapitala je uplakana žena. Kako kaže za Nova.rs poslala je svoju sestru da odbrani njenu kćerku, ali su je napale babe tih devojčica, koje su sedele na klupama nedaleko od mesta događaja. Prema njenoj oceni,  deca koja su vaspitana i dobra nigde nisu sigurna.

„Ovog puta nisam zvala policiju, niti sam reagovala, jer mi je starije dete davljeno u OŠ „Vuk Karadžić i morala sam da je prebacim u drugu kuću znanja. Tada mi je pedagog rekao da sam pogrešno vaspitala stariju devojčicu“, nastavlja kroz suze svoju ispovest majka.

Ona ih je, kako kaže, učila lepim manirima, a danas bi, radi opstanka, trebalo da se biju i šamaraju jedni druge da bi se izborile za život.

„Da li je to normalno društvo, čemu sve ovo vodi. Prvi put sam se svima obraćala, i školi, i policiji, ali niko nije reagovao. Sada sam majkama kucala na vrata i dobila salvu uvreda sa njihove strane. Gde dalje da krenem, ne znam, ali ne želim da mi mlađa kći prođe kao starija. Da je bezobrazna ćutala bih, ali jedino mi je preostalo da sa vama pričam“ , kaže nesrećna žena.

Inače, njena kćerka je bila na rolerima i nije mogla da se brani.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar
Molimo Vas unesite ovde ime