Bogat filmski repertoar u Gornjem Milanovcu u januaru

0
67
  1. januar 2021. /11:00 sati / VELIKA SALA KULTURNOG CENTRA
  2. i 12. januar 2021. /16:00 sati / VELIKA SALA KULTURNOG CENTRA

Cena ulaznice: 250 dinara

Animirani film: KAPETAN SABLJOZUBI I MAGIČNI DIJAMANT
2D, sinhronizovan na srpski

Smrtonosni gospodar džungle Maga Kahn i njegova zla kraljica, Sirima, napokon su se domogli Magičnog dijamanta. Kruže glasine da tokom punog meseca, dijamant ispunjava želje. San Maga Kahna jeste da može da izađe na sunce, kako bi mogao da vlada i van mračne džungle. Ali sve se menja kada mladi Marko ukrade dijamant pre nego što će mesečina obasjati isti. Besan Maga Kahn šalje svoju vojsku majmuna u lov, kako bi uhvatili Marka. Magični dijamant mora biti vraćen po svaku cenu. U međuvremenu, Pinki živi bezbrižnim životom u Mesečevom zalivu, dok je Veroniki dosadno i željna je avanture. Pustolovina kreće kada se pojavi Kapetan Sabljozubi sa svojom vojskom gusara u potrazi za dijamantom. Pinki i Veronika se ukrcavaju na Mračnu Damu i zajedno sa gusarima kreću u maničnu potragu za Magičnim Dijamantom. Nakon opasnog putovanja na ostrvo Maga Kana, Pinki i Marko shvataju da imaju mnogo više zajedničkog od toga da sačuvaju dijamant, kako od kapetana Sabljozubog, tako i od Maga Kana.

Žanr: animirani

Režija: Razmus A. Sivertsen

 

  1. i 12. januar 2021. /18:30 sati / VELIKA SALA KULTURNOG CENTRA

Cena ulaznice: 250 dinara

Film: TESLA

Životna priča čoveka koji je, kako kažu “izmislio 20. vek“ , hronološki će pratiti Tesline američke godine, nizanje njegovih ključnih otkrića i sukob s Tomasom Alvom Edisonom. 

Žanr: biografski, drama
Uloge: Ethan Hawke, Kyle MacLachlan, Eve Hewson

Režija: Michael Almereyda

 

  1. i 14. januar 2021. /18:30 sati / VELIKA SALA KULTURNOG CENTRA

Cena ulaznice: 250 dinara

Animirani film: JAKARI I VELIČANSTVENO PERO
2D, sinhronizovan na srpski

Putujući daleko od kuće i zadirući duboko na teritoriju strašnih lovaca, Jakari i Mali Grom započinju veliku avanturu.

Jakari, najmlađi pripadnik Sijuksi indijanskog naroda sam kreće u potragu za Malim Gromom, ponijem za koga kažu da je neukrotiv. Na tom putovanju, na kom se po prvi put u životu nalazi potpuno sam, posećuje ga Veliki orao, totemska životinja koja mu daruje veličanstveno pero, kao i neverovatnu veštinu – da razgovara sa životinjama. 

Žanr: avantura, porodični
Uloge: Kristina Kika Jovanović, Ivan Mihailović, Aleksandar Lazić, Lazar Djukić, Andjela Jovanović, Djurdjina Radić, Aleksandar Ristoski
Režija: Toby Genkel, Xavier Giacometti

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar
Molimo Vas unesite ovde ime