Bogat bioskopski program u oktobru u Gornjem Milanovcu

0
702
  1. i 10. oktobar 2019. /18:00 i u 20:00 sati / VELIKA SALA KULTURNOG CENTRA
  2. i 13. oktobar 2019. /16:00 i u 20:00 sati / VELIKA SALA KULTURNOG CENTRA

Cena ulaznice: 250 dinara 

VOJNA AKADEMIJA 5
Specijalne projekcije domaćeg filma ,,Vojna akademija 5” na kojoj će se publici pokloniti i neki od glavnih aktera ovog ostvarenja, zakazane su za utorak, 8. oktobar 2019. od 18 i od 20.30 časova u Velikoj sali Kulturnog centra.
Peti nastavak „Vojne akademije“ donosi avanture poznatih junaka, a u priču uvodi i neke nove likove… Naši omiljeni junaci ovoga puta prolaze kroz nove životne izazove, od poslovnih, poput kapetana Danijela Stošića koji pokušava da se vrati staroj ljubavi – letenju, borbe za opstanak veze Roksande i Vasiljevića, ali i borbe za potomstvo Saše i Klisure. Pratimo i avanture mladih potporučnika koji se trude da prežive u divljini, na obuci za specijalnu jedinicu, kada na test izdržljivosti dolaze njihova prijateljstva i ljubavne veze. 

 

  1. i 13. oktobar 2019. /18:00 sati / VELIKA SALA KULTURNOG CENTRA

Cena ulaznice: 250 dinara 

Animirani film: JETI – SNEŽNI ČOVEK (2d, sinhronizovan)
DreamWorks Animation i Pearl Studio’s predstavljaju nam animirani film JETI – SNEŽNI ČOVEK i vode nas u epsku avanturu dugu više od 3000 kilometara, od ulica kineskog grada do snežnih pejzaža Himalaja, koji svojom lepotom oduzimaju dah.
Kada tinejdžerka Ji slučajno sretne mladog Jetija na krovu zgrade u kojoj živi, ona i njeni nestašni drugari Jin i Peng, daju mu ime Everest i upuštaju se u epsku avanturu kako bi magično stvorenje ponovo ujedinili sa njegovom porodicom, na najvišoj tački na Zemlji. Ali, ova družina moraće uvek da bude korak ispred Berniša, starog bogataša koji želi da zarobi Jetija i zoologa dr Zare, kako bi pomogli Jetiju da se vrati kući. 

Žanr: animirani, avantura, porodični
Režiser: Tim Johnson, Todd Wilderman

  1. i 15. oktobar 2019. /20:00 sati / VELIKA SALA KULTURNOG CENTRA

Cena ulaznice: 250 dinara 

Film: RAMBO – DO POSLEDNJE KAPI KRVI
Uprkos ozbiljnim godinama legendarni Silvester Stalone je jedan od najpopularnijih svetskih filmskih akcionih junaka koji je najpoznatije uloge ostvario upravo u seriji filmova o Rokiju i Rambu.
Vijetnamski veteran Džon Rambo (Silvester Stalone) preživeo je mnoge potresne događaje u svom životu te se povukao u jednostavan život u izolaciju. U novom nastavku kultnog serijala Rambo se sukobljava sa pripadnicima meksičkog kartela koji se drznuo da mu otme ćerku. 

Žanr: akcija, avantura
Glumci: Sylvester Stallone, Paz Vega, Sergio Peris-Mencheta, Adriana Barraza, Óscar Jaenada
Režiser: Adrian Grunberg

  1. i 17. oktobar 2019. /20:00 sati / VELIKA SALA KULTURNOG CENTRA

Cena ulaznice: 250 dinara 

Film: DŽOKER
Studio Warner Bros. Pictures donosi neispričanu priču o najpoznatijem negativcu Gotam City-ja – Džokeru.
,,Džoker” je filmska priča u kojoj ćemo saznati kako je ovaj lik postao najveći strah i trepet Gotam Sitija. Hoakin Finiks tumači Artura Fleka, neuspešnog standup komičara koji danju radi kao klovn. On se oseća odbačenim od strane društva, a svoju neprilagođenost okruženju otkriva svaki put kada se manijakalno smeje u najmanje prikladnim trenucima. Njegovom duševnom stanju ne pomažu ni ozbiljni psihički problemi od kojih pati. Artur se stara o svojoj majci, ali se vidi da mu vidno nedostaje očinska figura pa je prinuđen da je traži među ljudima kao što su televizijski voditelj Marej Frenklin koga glumi Robert De Niro i milijarder Tomas Vejn koga glumi Bret Kalen. U svom psihičkom rasulu, njemu se čini da je nasilje jedino rešenje… 

Žanr: triler, drama
Glumci: Joaquin Phoenix, Robert De Niro, Zazie Beetz, Frances Conroy, Marc Maron
Režiser: Todd Phillips

 

24, 28, 29. i 30. oktobar 2019. /20:00 sati / VELIKA SALA KULTURNOG CENTRA

Cena ulaznice: 250 dinara 

Domaći film: EKIPA
Beskrupolozni menadžeri, pomalo nasilni lovatori, jedna italijanka, fudbalska zvezda Partizana i brat od tetke koji navija za Zvezdu, sreću se silom prilika za vreme derbija.
Nakon derbija, Zdravko – zvezda Partizana (Rade Ćosić), Klupa koji je njegov brat od tetke, a ujedno navijač Zvezde (Andrija Milošević) i Stefke dobar drug iz detinjstva (Lazar Đukić), nailaze na Italijanku, ženu svačijeg života (Ivana Dudić). Posle lude večeri, oni kao ekipa odlaze da vrate dug Skaretu lovatoru (Dragan Jovanović), koji već godinama pokušava da potpiše ugovor sa Zdravkom. On i dalje odbija saradnju, što ekipi stvara velike probleme – kako da nađu pare za tri dana i kako da se oslobode čuvenog prevaranta Dekija BMW-a (Miloš Timotijević). 

Žanr: komedija, drama
Glumci: Andrija Milošević, Rade Ćosić, Sergej Trifunović, Dragan Jovanović, Srđan Todorović, Ljubomir Bandović, Ljiljana Stjepanović, Ivana Dudić, Anđela Jovanović
Režiser: Marko Sopić

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar
Molimo Vas unesite ovde ime