Besplatnja vožnja bicikala za vikend poklon Čačanima od GrO SPS

0
550

Čačak – Povodom Dana bez duvanskog dima, predstavanici gradskog odbora Socijalističke partije Srbije zakupili su sve bicikle JKP „Parking servis” kako bi Čačani mogli besplatno da se voze za vikend, izjavio je danas za info-lider. com, predsednik GrO SPS, Nemanja Trnavac.

On je naveo da, svi koji žele, sutra mogu uzeti bicikle u vremenskom intervalu od sedam do petnaest časova na punktovima u centru grada, Aveniji, Atenici (kod restorana Babić), Keju i u blizini glavne Autobuske stanice.

„Mi smo zakupili 75 bicikala jer je veoma bitno da na sopstvenim primerima ukažemo na važnost očuvanja očuvanja životne sredine, ali, i, ništa manje bitnog zdravog načina života“, istakao je Trnavac.

On je ujedno pozvao sve žitelje grada na Moravi koji vole vožnju biciklima da iskoriste ovu mogućnost jer će im i vremenske prilike biti naklonjene.

„Buduči da JKP Parking servis ne radi nedeljom Čačani će dvotočkaše moći zadržati do ponedeljka”, zaključio je Trnavac, koji je ujedno i gradski većnik zadužen za sport i turizam.

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar
Molimo Vas unesite ovde ime