Atomska banja obeležava svoj dan i prima 20 novih radnika

0
161

ČAČAK – U subotu, 21. septembra 2019. godine sa početkom u 12h Atomska banja proslaviti Dan firme i Slavu Rodjenje Presvete Bogorodice, najavljeno je danas iz ovog lečilišta.

Atomska banja prva privatizovana banja u Srbiji, u koju je do sada ukupno investirano preko 10 miliona evra. Izgradjen je i opremljen novi objekat, koji je otvoren početkom maja 2012. godine, na 3000 m2, a nakon privatizacije, septembra 2008. godine, usledila je potpuna rekonstrukcija svih postojećih kapaciteta(5000m2); smeštajnih, terapijskih, ugostiteljskih, nabavljena je nova oprema.

I ove godine su sprovedena opsežna infrastrukturna ulaganja. Uveden je potpuno novi sistem grejanja i hladjenja u objekte Stacionar i Restoran, i nabavljenji nasavremeniji aparati za elektroterapije.

U toku su pripreme za instaliranje novih hidromasaznih kada. Broj zaposlenih uvećan je skoro tri puta, a na samoj svečanosti biće uručeni ugovori o radu za 20 novih radnika.

Atomska banja je prva privatna Specijalna bolnica za rehabilitaciju reumatskih i neuroloških
bolesti u Srbiji. Pozitivni trendovi poslovanja u Atomskoj banji su se nastavljali iz godine u
godinu, i više puta su obarani prethodni rekordi.

Ova godina donosi nove rekorde-prihod je uvećan 10%, kao i broj posetilaca . Rekord je ostvaren i u broju sprovedenih terapijskih procedura koje su porasle za 11%.

Atomska banja vrši uspešnu prezentaciju destinacije kako na domaćim, tako i na
međunarodnim sajmovima turizma, što rezultira povećanjem broja stranih pacijenata( 30%
ukupnog broja nocenja u Specijalnoj bolnici ostvaruju pacijenti iz inostranstva) koji
dolaze na rehabilitaciju.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar
Molimo Vas unesite ovde ime