Asfaltiran lokalni put u Mesnoj zajednici Rudnik

0
264

GORNJI MILANOVAC – U Mesnoj zajednici Rudnik, uspešno je završeno asfaltiranje lokalnog puta Zlokuće-Drenje, u dužini od oko 750 metara. U pitanju je deonica puta od kolonije Rudnik, preko pogona jame, do Majdana, čija dužina iznosi 675 metara, uz sanacije na istoj deonici u dužini od 72 metra. Ugovorena vrednost radova ovog putnog pravca iznosila je oko 7.800.000 dinara.

Sredstva za izvođenje radova obezbedili su u istom procentu opština Gornji Milanovac i Rudnik i flotacija „Rudnik“ d.o.o, po 50 posto od ukupne vrednosti radova. Generalni direktor „Rudnik“ d.o.o. Aco Ilić, istakao je da je put odlično urađen.

„Put je opštinski, ali put koristimo i mi kao preduzeće, ali i naše komšije i meštani. Pogotovo je bio problematičan deo puta kod kuće Jugoslava Vučetića, gde su bile velike rupe, nisu mogla da prolaze ni laka vozila, niti autobusi koji prevoze naše radnike, tako da je ovo sad odlično odrađeno. I ovaj drugi deo, koji kreće od kapije jame 04 do Džokovića kuće je značajan za porodice koje tu žive“, naglasio je Ilić.
Predsednik Mesne zajednice

Rudnik Milovan Nikolić rekao je da je veoma zadovoljan urađenim radovima, kao i da je ovaj put od velikog značaja, kako za meštane, tako i za Flotaciju.
„Ova deonica je od velikog značaja zbog, pre svega, samog mesta, ali i preduzeća „Rudnik“ d.o.o. Ovim putem se vrši transport rude sa površinskog kopa do pogona Flotacije“, rekao je Nikolić i dodao da su radovi završeni pre predviđenog roka od 15 dana.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar
Molimo Vas unesite ovde ime