Ambasador Izraela posetio Čačak

0
40

Njegova Ekselencija gospodin Jahel Vilan, ambasador Države Izrael je bio u poseti gradu Čačku, povodom predstojeće manifestacije „Srbija u ritmu Evrope“, koja se ove godine organizuje u našem gradu.

Ambasador je imao sastanak sa gradonačelnikom Čačka Milunom Todorovićem i njegovim saradnicima. S obzirom na to da je ovo njegova prva poseta Čačku, ovo je bila dobra prilika da ambasador Države Izrael ostvari saradnju sa lokalnom samoupravom, jer je poznato da naš grad godinama unazad održava dobre odnose sa Izraelom. Tokom razgovora, ambasadoru su predstavljeni potencijali grada Čačka, a razgovaralo se i o budućoj saradnji u različitim oblastima, od privrede do kulture. Izraelska Kompanija „Kavim“, koju je posetio ambasador, primer je dobre prakse i zaključak razgovora je da će se nastaviti u pravcu privrednog povezivanja našeg grada i Izraela.

Sastanku su prisustvovali i Igor Karadarević, direktor TV programa „Srbija u ritmu Evrope“ , David Makević, izvršni direktor „Srbija u ritmu evrope“ i Lazar Veselinović, šef protokola i organizacije festivala.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar
Molimo Vas unesite ovde ime