„1 od 5 miliona Čačak“ – Razmere diktature na jednom primeru

0
258

ČAČAK – Organizacioni odbor protesta „1 od 5 miliona“ u Čačku se ovim putem zahvaljuje svim slobodnim i hrabrim Čačanima koji su se 13. aprila uprkos svim pretnjama i pritiscima odazvali pozivu da prisustvuju najvećem protestu u poslednjih 20 godina u Beogradu, saopštili su danas organizatori.

SAOPŠTENJE PRENOSIMO U CELOSTI

Žao nam je što nismo bili u mogućnosti da obezbedimo prevoz za sve zainteresovane i dužni smo da ovim putem obavestimo javnost da smo kontaktirali sve autoprevoznike u Čačku i okolini i da smo skoro od svih dobili isti odgovor, a to je da su zauzeti. Jedini prevoznik koga smo našli u Lučanima i koji je pristao da nas prevozi, otkazao je na sam dan protest pod pritiskom predsednika opštine Lučani i policije.

Radi interesa javnosti i istinitosti naših tvrdnji dostavljamo fotografije slobodnih autobusa u Čačku na sam dan protesta. Neka ostane zabeleženo da iz Čačka na najveći protestni skup posle 5. oktobra 2000. nije pošao nijedan autobus i ta činjenica imajući u vidu koliko je autobusa iz Čačka pošlo tog 5. oktobra, najbolje govori o razmerama diktature kojoj smo izloženi danas.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar
Molimo Vas unesite ovde ime